Turkana

Turkana

Cikkszám:

Új termék

42 017 Ft‎

9 termék összesen

- +

 
Egyéb infó

EN ISO 20345 S3 SRC

Felső: Mikroszálas, fűzős záródás
Bélés: Poliészter háló, kifejezetten a láb szellőzésének biztosítására, így csökkentve az izzadás hatását.
Orr: Alumínium.
Bélés: E-TPU Responder. Poliészter bélés. Antisztatikus.
Törésálló középtalp: Kompozit középtalp a kiváló rugalmasság és a teljes talpvédelem érdekében.
Talp: E-TPU válaszadó/gumi. Magas rugalmassági és rugalmassági tulajdonságokkal rendelkező vegyület, amely kiváló érzékeny párnázást, rendkívül könnyű súlyt és rugalmasságot biztosít a láb teljes felületén.

Alacsony cipő ultradinamikus kialakítással, alumínium orrvédővel és kompozit középtalppal, állandó 4mm vastagsággal. Mikroszálas felsőrésszel, fűzős zárással és fényvisszaverő betétekkel. Az E-TPU Responder/gumi külső talp kiváló rugalmasságot és párnázó hatást biztosít: a expandált, hőre lágyuló poliuretánból készült középtalp átfogja a láb teljes talpát, rugalmasságot és teljes reszponzív párnázást kínálva. A gumi külső talp mély hosszanti barázdáinak köszönhetően kiemeli a talp rugalmasságát és kiváló tapadást biztosít minden típusú felületen. SRC csúszásgátló.
A RESPONDER talpbetét olyan vegyületből áll, amely több ezer E-TPU gyöngyöt köt össze, magas rugalmassági és rugalmassági tulajdonságokkal. Bélelt és perforált a talpi területen, kiemelkedő ütésgátló tulajdonságokkal. Antisztatikus.
A poliészter hálós bélés kiváló vízelvezető képességgel rendelkezik, köszönhetően a szövetének és a nagy nedvszívó képességű szerkezetének.

Főbb jellemzői:
- A középtalpban és a talpbetétben használt szabadalmaztatott RESPONDER technológia kiemelkedő reszponzív párnázást, rendkívül könnyű súlyt és rugalmasságot biztosít a láb teljes felületén, így biztosítva a kiváló teljesítményt hosszan tartó és intenzív használat után is.
- A sarokstabilizátor megakadályozza a láb kifáradását és javítja a láb stabilitását.
- A kiegészítő sapka megvédi a cipőt az ütésektől.

A terméket úgy tervezték és gyártották, hogy megfeleljen az (EU) 2016/425 rendeletnek és az azt követő módosításoknak.

7 további termék a kategóriában:

No products

To be determined Szállítási kts.
0 Ft‎ Összesen

Fizetés