Rólunk

Vállalkozásunk

Munkaruhát és tartozékait 2008 áprilisától forgalmazunk.

2008-as évben a Hungexponál megrendezett Construma építőipari kiállításon ismerkedtünk meg a 30 éves múltra visszatekintő Sir Safety System olasz munkaruhát, munkavédelmi eszközöket gyártó és forgalmazó céggel. 2008 augusztusától kezdtük forgalmazni az általuk gyártott termékeket a már meglévő Pilisvörösváron található üzletemben.

2009 májusára sikerült az Olasz cég teljes bizalmát megszereznünk és így már az ő magyarországi képviseleteként egy új vállalkozást beindítani.

  • Magas minőségű termékek
  • Legjobb ügyfélkiszolgálás
  • Cserelehetőség, Garancia

Üzletünk

olaszmunkaruha_bolt

Termékeink

Legnépszerűbb termékeink az egyszerű munkaruhák, és a különböző munkavédelmi cipők. Ezek olyan a Magyar piacon jelenleg egyedülálló formatervezéssel és designnal rendelkeznek ami lehetővé teszi, hogy akár a mindennapokban is hordjuk őket. Legjobb példa erre az Airblock 220 sorozat ami ötvözi a méltán közkedvelt edzőcipő divatos külsejét, és ennek ellenére megfelel minden munkavédelmi szabványnak.

Szeretnénk megadni a lehetőséget vásárlóinknak hogy olyan ruhákban és cipőkben mehessenek reggel munkába, amik kényelmesek, megfelelnek az előírásoknak, és ennek tetejében még jól is néznek ki. Másik különlegességünk az egyedi munkaruhák, ez annyit takar, hogy a megrendelő saját maga választhatja ki a ruha színét, és formatervézését. Ezt az opciót leginkább cégeknek ajánljuk, mivel a rendelésnek el kell érnie egy bizonyos mennyiséget. Választékunk átfogó, egyaránt megtalálja az érdeklődő az iparban, élelmiszeriparban, egészségügyben, különösen veszélyeztetett munkakörökben a számára alkalmas munkavédelmi eszközöket.

Induló vállalkozásként, mint mindenki más mi is szívesen látnánk vevőink között Önt is. Igyekszünk megtenni mindent annak érdekében, hogy Önt vevőink között tudhassuk.

Tisztelettel,

Klein Zoltán


No products

To be determined Szállítási kts.
0 Ft‎ Összesen

Fizetés